Bootcamp om Parforcejagt i Nordsjælland

Type: 

Kære Kolleger

Parforcejagten har haft en stor betydning for vores områder her i Nordsjællang og ikke blot på tilblivelsen af vores skove og dyrehaver. Landbruget og landbefolkningen har ligeledes været en stor del,af det historiske ophav omkring Parforcejagterne. Som medlem af Erhvervsforeningen Gribskov Lansdbrug (EGL) kan du nu deltage i en bootcamp, der omhandler hvordan vi fremadrette kan benytte os tidligere tiders Parforcejagter og relationerne til Gribskov både til glæde for en kulturel, turisme og erhvervsmæssig udvikling.

Med venlig hilsen
Hans Jørgen Albertsen - Formand EG LANDBRUG

 

LIDT OM CAMPEN:

Boot camp: Parforcejagt – på UNESCO Verdensarvsliste 

Nordsjælland er nu repræsenteret med hele 2 attraktioner på UNESCO’s liste over verdensarv – Kronborg Slot og fra juli 2015 nu også Parforcejagtsystemet i Jægersborg Dyrehave, Store Dyrehave og Gribskov. Det skaber grundlag for at gøre Nordsjælland endnu mere kendt i resten af verden. Hillerød Kommune, Fredensborg Kommune, Gribskov Kommune og VisitNordsjælland ønsker at udbrede kendskabet til Parforcejagtsystemet blandt vores turister samt få udviklet turistprodukter, som kobler sig til fortællingen.

Derfor inviteres du til boot camp: Onsdag den 4. maj 2016 kl. 10.00 – 16.00 På Nordisk Lejrskole & Kursuscenter / Danhostel Hillerød Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød